Voisitko tukea Elävät Vedet -työtä?

Suomen Elävät Vedet ry on kirkkokuntiin sitoutumaton kristillinen palvelujärjestö, jonka tarkoituksena on rohkaista seurakuntaa osallistumaan Kristuksen parantavaan työhön, jotta tunne-elämältään ja ihmissuhteissaan rikkinäiset uudistuisivat ja pääsisivät lähemmäksi Jumalaa. Teemme työtä, jotta suhteet vanhempien ja lasten välillä sekä miesten ja naisten välillä voisivat eheytyä.

Suomen Elävät Vedet ry järjestää sekä lyhyitä että pitkiä kursseja eri puolilla Suomea, tällä hetkellä neljässä kaupungissa. Päämäärämme on laajentaa toimintamme Suomen kymmeneen suurimpaan kaupunkiin.

Joka kesä järjestämme viikon mittaisen opetuslapseuskurssin, Kesäviikon, jossa sekä uudet että kurssimme jo käyneet osaanottajat pääsevät syvemmälle eheytymisprosessissaan. Kurssin jo käyneille viikko on samalla ryhmänjohtajakoulutusta.

Järjestämme myös viikonloppuseminaareja eri paikkakunnilla. Näissä tapahtumissa kristityt ja seurakuntien työntekijät saavat syvällistä sielunhoidollista opetusta ja rukouspalvelua.

Haluaisitko tukea Suomen Elävät Vedet ry:n toimintaa?

Elävät Vedet ry on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimii vapaaehtoistyöntekijöiden voimin. Toimintamme talous perustuu jäsenmaksuihin, kurssimaksuihin ja lahjoituksiin. Jotta voisimme laajentaa työtämme, kysyisimme ystävällisesti, olisiko sinulla tai järjestölläsi mahdollisuutta tehdä kertalahjoitusta Suomen Elävät Vedet –työlle tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi.

Olemme hyvin kiitollisia jokaisesta lahjoituksesta, joka tekee mahdolliseksi toimintamme jatkuvuuden ja laajentamisen! Työtämme voi tukea myös liittymällä Suomen Elävät Vedet ry:n jäseneksi.

Pyydämme myös esirukousta työmme puolesta. Lähetämme mielellämme sinulle sähköisen uutiskirjeemme Elävät Vedet –uutiset neljä kertaa vuodessa ja tietoa tulevista kursseistamme. Voit tilata uutiskirjeen osoitteesta: elavatvedetuutiset@gmail.com

Jumala Sinua siunatkoon!

Haluatko tukea Elävien Vesien työtä taloudellisesti?

Pienikin summa auttaa meitä eteenpäin!

Rahankeräystili: FI90 8000 1771 2451 40
, DABAFIHH, Viitenumero: 1012, Yleiset lahjoitukset.
Rahankeräysluvan saaja: Suomen Elävät Vedet ry. 
Rahankeräysluvan myöntäjä ja myöntämisajankohta: Poliisihallitus 5.10.2022. 
Luvan numero: RA/2022/1358
. Toimeenpanoalue: koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään koulutustapahtumien, kurssien ja vertaistukiryhmien järjestämiseen. Varoja käytetään kurssien opettajien ja tiimien päivärahojen, matka- ja majoituskulujen maksamiseen sekä ilmoituskuluihin. Lisäksi varoja käytetään kurssimateriaalien toimittamis-, kääntämis-, paino- ja postituskuluihin.

Rahankeräysvaroja käytetään edellä kerrottuihin kuluihin siltä osin, kuin osallistujilta saatavat kurssi- ja koulutusmaksut eivät kata toiminnan kuluja.