Elävät Vedet on vertaistukeen ja esirukoukseen pohjautuva yhteiskristillinen eheytymis- ja opetuslapseusohjelma. Keskeinen tavoite on johtaa osallistujat syvempään jumalasuhteeseen ja sitä kautta oman persoonan ja ihmissuhteiden eheyteen. Käsittelemme kurssilla mm. tunne-elämään, seksuaalisuuteen ja miehenä ja naisena elämiseen liittyviä ongelmia.

Elävät Vedet -kurssi alkaa Jyväskylässä 9.9.2014, ja koostuu 18 kokoontumisesta. Viimeinen kokoontuminen on 28.4.2015. Ryhmä kokoontuu parittomien viikkojen tiistaisin klo 17.30-21.00 ja yhtenä lauantaina osoitteessa Gummeruksenkatu 13 (Nuortentalo Katutason tiloissa). Kurssin hinta on 270 euroa (15 euroa/ kerta). Opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja yksinhuoltajille alennettu hinta 180 euroa (10 euroa/ kerta). Lisäksi kurssiin kuuluu kirja/manuaali (n. 60e) jonka ostaminen on suositeltavaa.

Illat koostuvat ylistyksestä, opetuksesta sekä esirukouksesta omassa pienryhmässä, joka pysyy samana koko kurssin ajan. Miehille ja naisille on omat pienryhmänsä ja jokaisella pienryhmällä on kokenut vetäjä. Iltoihin sisältyy puolen tunnin kahvitauko.

Hakukaavakkeen voit tilata sähköpostitse osoitteesta evjyvaskyla@gmail.com. Palauta täytetty kaavake  sähköisesti 15.8.2014 mennessä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Kurssille otetaan mukaan enintään 16 henkilöä. Haastattelemme hakijat elokuun loppuun mennessä. Tee hyvä päätös ja hae mukaan kurssille, joka voi muuttaa elämäsi!

Esite (PDF)